Masini za obrabotka na drvo
URL до огласот:
Промени Оглас
Тип на оглас:
Продавам
Цената е:
По Договор
Цена: 7.000 eur.
приближно: 429.100 ден.
За огласот:
Број на огласот: 8619
Прегледи: 1632
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 16.03.11 19:38h
Истекува на: 16.03.16 19:38h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Можност на плаќање:
• Готовина
Опис:
1.masina so dve opcii-freza i pila so podvizen firung
2. shlajferica
3. drebong
Контакт:
Огласувач: Daniel
Град: Скопје
Телефон: 071 329 418

Огласи од иста категорија
Цена: По Договор
Цена: 16 eur.
Цена: 0 eur.
Цена: По Договор
Цена: 49 eur.
Цена: 49 eur.
Цена: 41 eur.
Цена: По Договор
Цена: 0 eur.
Цена: По Договор