memoriski kartici
     
URL до огласот:
По Договор
За огласот:
Број на огласот: 8370
Прегледи: 1189
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 17.03.11 17:57h
Истекува на: 12.03.31 18:44h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Опис:
Prodavam memoriski kartici
micro sd 2gb 350den
micro sd apacer 4gb 450den
micro sd apacer 8gb + adapter 800den
micro sd apacer 16gb + adapter 1620den
SD sandisk 2gb 420den
SD apacer 2gb photo series 400den
SD apacer 4gb professional series 480den
SD apacer 8gb photo series 900den
M2 sandisk 2gb 740den
M2 apacer 4gb 1120den
karticite se so 5 godini garancija
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: dacia
Град: Скопје
Телефон: 077731961
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија