Zena bara maz
URL до огласот:
Промени Оглас
Тип на оглас:
Барам
Цената е:
По Договор
По Договор
За огласот:
Број на огласот: 7645
Прегледи: 5830
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 10.02.11 09:47h
Истекува на: 10.02.16 09:47h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Можност на плаќање:
• Готовина
• Старо за ново
Опис:
Zena 68 god. bara maz so koj ke go pomine ostatokot na zivotot.
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: Ratka
Град: Скопје
Телефон: 078205522
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија