plocki keramicki
     
URL до огласот:
Промени Оглас
Тип на оглас:
Барам
Цената е:
По Договор
Цена: 4 eur.
приближно: 245 ден.
За огласот:
Број на огласот: 7163
Прегледи: 3398
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 31.01.11 14:55h
Истекува на: 31.01.16 14:55h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Можност на плаќање:
• Готовина
Опис:
Keramicki ,granitni i sekakv tip na plocki zidni i podni lepime kvalitetno
Контакт:
Огласувач: Goran
Град: Скопје
Телефон: 071773776

Огласи од иста категорија
Цена: 3000 eur.
Цена: 3000 eur.
Цена: 3000 eur.
Цена: По Договор
Цена: По Договор
Цена: По Договор
Цена: 0 eur.
Цена: По Договор
Цена: 0 eur.
Цена: 700 eur.