POLOVNI GUMI RASPAR
   
URL до огласот:
Промени Оглас
Тип на оглас:
Продавам
Цената е:
По Договор
По Договор
За огласот:
Број на огласот: 4665
Прегледи: 4132
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 19.04.14 12:21h
Истекува на: 14.12.15 10:40h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Можност на плаќање:
• Готовина
Опис:
2 KOM 205-55-16, I MNOGU DRUGI RASPAR - SAMO PO EDNA: 145-80-13, 165-65-14, 185-65-15, 205-55-16, 215-55-16, 255-40-19 DOBRI GUMI.
Контакт:
Огласувач: GUMI
Град: Скопје
Телефон: 078235531

Огласи од иста категорија