Masina za pletenje zica
     
URL до огласот:
Промени Оглас
Тип на оглас:
Продавам
Цена: 300 eur.
приближно: 18.390 ден.
За огласот:
Број на огласот: 4525
Прегледи: 2091
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 12.12.10 16:01h
Истекува на: 12.12.15 16:01h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Опис:
masina za pletenje zica
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: Kike
Град: Скопје
Телефон: 075 244 223
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија