Грчкируски и македонски јазик
URL до огласот:
Промени Оглас
Цена: 0 eur.
приближно: 1 ден.
За огласот:
Број на огласот: 30736
Прегледи: 47
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 12.01.19 15:15h
Истекува на: 12.01.24 15:15h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Опис:
Се организираат почетни часови по руски јазик.
Се организираат часови по грчки јазик и тоа-
-Почетни часови за возрасни и деца
-Напредни часови
-Часови по конверзација
Се организираат часови по македонски јазик за ученици од основно и средно образование(пакет часови за време на распуст)
Се организираат часови по македонски јазик за подготовка за полагање на државна матура.
Часови по македонски јазик за странци.
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: Аа
Град: Скопје
Телефон: 071 544 587
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија