Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (25М2)
 
URL до огласот:
Промени Оглас
Цена: 1 eur.
приближно: 61 ден.
За огласот:
Број на огласот: 30733
Прегледи: 57
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 11.01.19 23:50h
Истекува на: 11.01.24 23:48h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Опис:
Се издава стан во Центар,ДЕБАР МААЛО во непосредна близина на СЛАТКАРНИЦА “АПЧЕ” и помалите аптеки “БЕТИ” и “ЗЕГИН”.Станот се наоѓа во Општина Центар.Ориентацијата му е СЕВЕР - ИСТОК.Лоциран е на адреса или улица “ПАРТИЗАНСКИ ОДРЕДИ”.Квадратурата е од 25 М2.Внатрешно живеалиштето е комплетно наместено.Катноста е 3 КАТ од вкупно 4 КАТОВИ.Греењето е на СТРУЈА + ИНВЕРТЕР КЛИМА УРЕД (ЛАДНО – ТОПЛО).Располага со следниот распоред:мал ходник,дневна,кујна,трпезарија,нормална пространа спална соба,вц со купатило и балкон/тераса.Градбата на објектот е од 2008 година.Слободно паркинг место КАРТИЧКА. Цена:Цена по договор. Шифра:2086/1 КОНТАКТ ТЕЛЕФОН:075 489 145

An apartment is being rented in Centеr,DEBAR MAALO in the immediate proximity of PASTRY SHOP “APCE” and SMALLER PHARMACIES “BETTY” and “ZEGIN”.The apartment is located in the municipality of CENTЕR.Orientation of the place is NORTH - EAST.Located is on address or street called by name “PARTIZANSKI ODREDI”.Living place has an 25 SQUARE METERS SPACE.Internal residence is completely set up.Height is 3 FLOOR from total 4 FLOORS.Heating is on POWER + INVERTER AIR CONDITION (COLD – WARM).It has the following layout:small hallway,lounge,kitchen,dining room,normal spacious parental bedroom,wc with bathroom and balconie/terrace.Building is built in 2008.Free parking space owns + PARKING CARD. Price:Price by agreement. Code:2086/1 CONTACT NUMBER:075 489 145
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: Snezana
Град: Скопје
Телефон: 026140571 075489145
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија