Издавам гарсоњера во строг центар
URL до огласот:
Промени Оглас
Цена: 150 eur.
приближно: 9.195 ден.
За огласот:
Број на огласот: 30731
Прегледи: 33
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 11.01.19 21:05h
Истекува на: 11.01.24 21:05h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Опис:
Се издава гарсоњера од 30м2 во строг центар
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: Консалтинг
Град: Скопје
Телефон: 079282835
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија