RADIATOR ZA GREENJE
     
URL до огласот:
Цена: 13 eur.
приближно: 800 ден.
За огласот:
Број на огласот: 30674
Прегледи: 91
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 11.01.19 12:06h
Истекува на: 04.01.24 14:48h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Опис:
Prodavam grealica so 11 rebra marka "DYNAMIC"zatopluva soba od 60m2.
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: Bile
Град: Скопје
Телефон: 075/670-374
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија