INDUSTRISKA MASINA ZA SIENJE
     
URL до огласот:
Цена: 155 eur.
приближно: 9.500 ден.
За огласот:
Број на огласот: 30658
Прегледи: 48
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 14.01.19 12:41h
Истекува на: 02.01.24 12:49h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Опис:
Masina za sienje "NECCHI" prav step.Masinata e prilagodena za rabota vo domasni uslovi.
Видео:
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: Bile
Град: Скопје
Телефон: 075/670-374
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија