FRIZIDER
URL до огласот:
Цена: 65 eur.
приближно: 4.000 ден.
За огласот:
Број на огласот: 30657
Прегледи: 35
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 11.01.19 12:06h
Истекува на: 02.01.24 12:44h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Опис:
Prodavam frizider kujnski so mala komora za zamrznuvanje, dve nivoa za produkti i fioka za zalencuk.
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: Bile
Град: Скопје
Телефон: 075/670-374
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија