TANJIRI PIZZA KOMPLET 580DEN
URL до огласот:
Цена: 9 eur.
приближно: 580 ден.
За огласот:
Број на огласот: 30627
Прегледи: 29
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 13.01.19 15:45h
Истекува на: 28.12.23 18:48h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Опис:
Golem tanjir 100,oo a malite sekoj po 80,oo den.
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: Bile
Град: Скопје
Телефон: 075/670-374
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија
Цена: 2 eur.
Цена: 2 eur.
Цена: 19 eur.
Цена: 2 eur.
Цена: 2 eur.
Цена: 25 eur.
Цена: 7 eur.
Цена: 16 eur.
Цена: 24 eur.
Цена: 2 eur.