Lazici komplet
   
URL до огласот:
Тип на оглас:
Нудам
Цената е:
По Договор
Цена: 2 eur.
приближно: 150 ден.
За огласот:
Број на огласот: 30614
Прегледи: 31
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 13.01.19 15:30h
Истекува на: 27.12.23 12:32h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Можност на плаќање:
• Готовина
Опис:
Prodavam lazici inoks parce 25,oo den"stainles still" 18/10.Cetiri kompleta.
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: Bile
Град: Скопје
Телефон: 075/670-374
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија
Цена: 9 eur.
Цена: 2 eur.
Цена: 19 eur.
Цена: 2 eur.
Цена: 2 eur.
Цена: 25 eur.
Цена: 7 eur.
Цена: 16 eur.
Цена: 24 eur.
Цена: 2 eur.