VILUSKI INOX
 
URL до огласот:
Цена: 2 eur.
приближно: 150 ден.
За огласот:
Број на огласот: 30612
Прегледи: 45
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 01.01.19 15:14h
Истекува на: 27.12.23 12:12h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Опис:
Povolno prodavam pribor za jadenje,cena za komad e 25,oo denari ili set od 6 kom.150,oo golemi lazici i viluski a malite se 20,oo den komad ili 120,oo den.set.
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: Bile
Град: Скопје
Телефон: 075/670-374
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија
Цена: 9 eur.
Цена: 2 eur.
Цена: 2 eur.
Цена: 19 eur.
Цена: 2 eur.
Цена: 2 eur.
Цена: 25 eur.
Цена: 7 eur.
Цена: 16 eur.
Цена: 24 eur.