Кредитна понуда за секого
URL до огласот:
Промени Оглас
Цена: 1.305 eur.
приближно: 80.000 ден.
За огласот:
Број на огласот: 30467
Прегледи: 173
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 06.12.18 18:42h
Истекува на: 06.12.23 18:42h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Опис:
Здраво
Ви го ставам на располагање заем од 5000 до 700.000 евра во многу едноставни услови со каматна стапка од 3%. Исто така, инвестирам и заеми меѓу поединци од сите видови. Нудам кратки, среднорочни и долгорочни кредити во соработка со мојот адвокат. ние не знаеме за вашите потреби и нашите трансфери се осигурани од страна на банка за обезбедување на трансакцијата. за сите ваши барања дадов предлози во однос на стапки и рати на исплати и јас ќе бидам со ваша помош. конечно за повеќе разбирање молам контактирајте ме: christian.berger1942@gmail.com

Контактирајте со мене од Whatsapp: +33 75 687 05 04
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: christian
Град: Виница
Телефон: +33756870504
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија