ZADNA POLICA ZA PUNTO 2004 god.
     
URL до огласот:
Тип на оглас:
Продавам
Цената е:
Фиксна
Цена: 20 eur.
приближно: 1.200 ден.
За огласот:
Број на огласот: 30242
Прегледи: 35
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 19.01.19 10:13h
Истекува на: 11.11.23 19:25h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Можност на плаќање:
• Готовина
Опис:
Zadna polica za Punto 2004 godina cena 1200 denari
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: Viktor11
Град: Скопје
Телефон: 076490533
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија