Mobilen printer HP Deskjet Portabl
URL до огласот:
Тип на оглас:
Продавам
Цената е:
Фиксна
Цена: 49 eur.
приближно: 3.000 ден.
За огласот:
Број на огласот: 30241
Прегледи: 30
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 19.01.19 10:13h
Истекува на: 11.11.23 19:24h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Можност на плаќање:
• Готовина
Опис:
Mobilen printer HP Deskjet Portabl komplet so adapter i originalen kabel za priklucok na paralelna porta cena 3000 denari + rezervna baterija
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: Viktor11
Град: Скопје
Телефон: 076490533
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија