Нов адаптер 12в 1.4 а
   
URL до огласот:
Тип на оглас:
Продавам
Цената е:
По Договор
Цена: 14 eur.
приближно: 850 ден.
За огласот:
Број на огласот: 30231
Прегледи: 49
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 19.01.19 10:12h
Истекува на: 11.11.23 13:01h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Можност на плаќање:
• Готовина
Опис:
Нов адаптер 12в 1.4 а
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: Viktor11
Град: Скопје
Телефон: 076490533
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија