Продавам пантолони,кошули,џемпери и маици останати
     
URL до огласот:
Тип на оглас:
Продавам
Цената е:
Фиксна
Цена: 2 eur.
приближно: 100 ден.
За огласот:
Број на огласот: 30225
Прегледи: 36
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 19.01.19 10:12h
Истекува на: 11.11.23 11:32h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Можност на плаќање:
• Готовина
Опис:
Продавам пантолони,кошули,џемпери и маици останати од затворен дукан и тоа 55 пара пантолони,8 кошули бели,5 џемпери во V и 23 поло маици се по 100 денари парче или за цела количина за 9000,оо денари
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: Viktor11
Град: Скопје
Телефон: 076490533
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија
Цена: 2 eur.
Цена: 0 eur.
Цена: 4 eur.
Цена: 5 eur.
Цена: 1 eur.
Цена: 8 eur.
Цена: 3 eur.
Цена: 10 eur.
Цена: 49 eur.