Продавам фрижидер
 
URL до огласот:
Промени Оглас
Цена: 100 eur.
приближно: 6.130 ден.
За огласот:
Број на огласот: 30221
Прегледи: 48
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 10.11.18 22:09h
Истекува на: 10.11.23 22:09h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Опис:
Продавам фрижидер марка LG, со "No Frost" комора за замрзнување. Висина е 160цм (комора 50см, фрижидер 110см), длабочина 58см и ширина 54см. Купен 2006 и добро очуван.
Контакт на 077/597-652
Контакт:
Огласувач: Снежана
Град: Скопје
Телефон: 077597652

Огласи од иста категорија
Цена: 65 eur.
Цена: 8 eur.
Цена: 0 eur.
Цена: 0 eur.
Цена: 49 eur.
Цена: 131 eur.
Цена: 147 eur.
Цена: 98 eur.
Цена: По Договор
Цена: 122 eur.