Трпезариска маса
     
URL до огласот:
Цена: 200 eur.
приближно: 12.260 ден.
За огласот:
Број на огласот: 30215
Прегледи: 67
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 09.11.18 12:16h
Истекува на: 09.11.23 12:17h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Опис:
Трпезариска маса и 6 столици (темно зелен тапацир) од полно храстово дрво 1400+400 х 800, одлично сочувани (200 Е)
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: manci
Телефон: 070396770
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија