Prodavam kancelarski materijali
URL до огласот:
Тип на оглас:
Продавам
Цената е:
По Договор
Цена: 1 eur.
приближно: 50 ден.
За огласот:
Број на огласот: 30206
Прегледи: 6
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 06.11.18 18:17h
Истекува на: 06.11.23 18:27h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Можност на плаќање:
• Готовина
Опис:
Nudam Pelir hartija A4 format 500 lista vo pakivanje,spajalici,stiki note sad plasticen za spajalici i korektor set,i fascikli za dokumenti.Povelete da se dogovorime.
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: Bile
Град: Скопје
Телефон: 077839159
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија