Servis za rucanje
URL до огласот:
Тип на оглас:
Нудам
Цената е:
По Договор
Цена: 59 eur.
приближно: 3.600 ден.
За огласот:
Број на огласот: 30194
Прегледи: 51
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 12.01.19 10:20h
Истекува на: 03.11.23 17:50h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Можност на плаќање:
• Готовина
Опис:
Prodavam servis od 45 parcinja plitki-mali 6 kom,plitki golemi 18 kom,dlaboki 12kom.corbaloci 2kom,ovalni tanjiri 2kom,sad za sos i 4 mali ovalni.
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: Bile
Град: Скопје
Телефон: 075/670-374
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија