ELECINJA ZENSKI VOLNENI RAKOTVORBA 600 DENARI
URL до огласот:
Тип на оглас:
Продавам
Цената е:
По Договор
Цена: 10 eur.
приближно: 600 ден.
За огласот:
Број на огласот: 30167
Прегледи: 48
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 25.12.18 21:34h
Истекува на: 02.11.23 15:44h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Можност на плаќање:
• Готовина
Опис:
Racno pleteni elecinja od volna i bukle volnica.
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: Bile
Град: Скопје
Телефон: 075/670-374
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија