Часови по пијано
     
URL до огласот:
Промени Оглас
Цена: 0 eur.
приближно: 1 ден.
За огласот:
Број на огласот: 30000
Прегледи: 87
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 12.10.18 13:25h
Истекува на: 12.10.23 13:24h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Опис:
Магистер со 27-годишно педагошко искуство дава приватни часови по пијано ЗА СИТЕ ВОЗРАСТИ! Обезбедена е соодветна стручна литература, темелност, професионалност и индивидуален пристап според карактерот на детето и темпото на работа. Подготовка и за редовните испити по пијано во училиштата и на факултетите! Контакт на телефон 075/537-408
Контакт:
Огласувач: Кристина
Град: Скопје
Телефон: 075537408

Огласи од иста категорија