Оферта за заем
URL до огласот:
Промени Оглас
Цена: 5.000 eur.
приближно: 306.500 ден.
За огласот:
Број на огласот: 29996
Прегледи: 66
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 11.10.18 09:54h
Истекува на: 11.10.23 09:54h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Опис:
Здравейте, предлагаме заем както на фирми, така и на физически лица при лихвен процент от 3%. Моля свържете се с нас чрез emmanueleminence641@gmail.com или Call / SMS / WhatsApp нас чрез +14422457595, за да кандидатствате. ние предлагаме € 2000 за всяка сума от 1 до 30 години.
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: Jenny Greg
Град: Дебар
Телефон: +14422457595
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија