Aparat za gasnenje na pozar za vo kola
URL до огласот:
Промени Оглас
Цена: 20 eur.
приближно: 1.200 ден.
За огласот:
Број на огласот: 29993
Прегледи: 57
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 10.10.18 18:16h
Истекува на: 10.10.23 18:06h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Опис:
Prodavam aparat za gasnenje na pozar za vo kola
Контакт:
Огласувач: Darko
Град: Скопје
Телефон: 078284896

Огласи од иста категорија
Цена: 14 eur.
Цена: По Договор
Цена: 5000 eur.
Цена: 3263 eur.
Цена: По Договор
Цена: 20 eur.
Цена: 98 eur.
Цена: 82 eur.
Цена: 49 eur.
Цена: 2000 eur.