Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (36М2)
URL до огласот:
Промени Оглас
Цената е:
По Договор
Град:
Скопје
Број на соби:
2
Подрум:
Не
Површина (m2):
36
Кат:
4
Новоградба:
Да
Опременост:
Целосно опремен
Лифт:
Да
Теретен лифт:
Не
Тип:
Во станбена зграда
Цена: 1 eur.
приближно: 61 ден.
За огласот:
Број на огласот: 29982
Прегледи: 140
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 07.10.18 20:14h
Истекува на: 07.10.23 20:11h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Можност на плаќање:
• Готовина
Опрема Недвижности:
• Аларм
• Градска канал.
• Градски водовод
• Домофон
• Имотен лист
• Кабловска
• Климатизатија
• Паркинг
• Сателитска
• Сите Дозволи
Опис:
Се издава стан во Центар,Дебар Маало во непосредна близина на Улицата “ПАРТИЗАНСКИ ОДРЕДИ”.Станот се наоѓа во Општина Центар.Ориентацијата му е Јужна.Лоциран е на адреса или Улица “ПАРТИЗАНСКИ ОДРЕДИ”.Квадратурата е од 36 М2.Внатрешно живеалиштето е комплетно наместено.Катноста е 4 КАТ од вкупно 5 КАТОВИ.Греењето е на СТРУЈА – ИНВЕРТЕР – КЛИМА УРЕД + ЕЛЕКТРИЧНИ ПАНЕЛИ по потреба.Располага со следниот распоред:мал ходник,дневна,кујна,трпезарија,нормална пространа спална соба,вц со купатило.Градбата на објектот е од 2011 година.Слободно паркинг место има. Цена:200 ЕУР. Шифра:2053/1

An apartment is being rented in Centar,Debar Maalo in the immediate proximity on street “PARTIZANSKI ODREDI”.The apartment is located in the municipality CENTER.Orientation of the place is SOUTH.Located is on address or street called by name “PARTIZANSKI ODREDI”.Living place has an 36 SQUARE METERS SPACE.Internal residence is completely set up.Height is 4 FLOOR from total 5 FLOORS.Heating is on POWER – INVERTER – AIR – CONDITION + ELECTRIC PANELS in case of EMERGENCY.It has the following layout:small hallway,lounge,kitchen,dining room,normal spacious bedroom,WC with bathroom.Building was built in 2011.Free parking space owns. Price:200 EUROS. Code:2053/1
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: Snezana
Град: Скопје
Телефон: 026140571 075489145 078366902
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија