КРЕДИТНА ПОНУДА МЕЃУ ПРИВАТНИ ЧЛЕНКИ
URL до огласот:
Промени Оглас
Цена: 1.631.321 eur.
приближно: 99.999.977 ден.
За огласот:
Број на огласот: 29960
Прегледи: 56
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 02.10.18 16:57h
Истекува на: 02.10.23 16:57h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Опис:
КРЕДИТНА ПОНУДА МЕЃУ ПРИВАТНИ ЧЛЕНКИ
Јас сум поединец кој нуди заеми на меѓународно ниво. Со капитал кој ќе се користи за давање заеми помеѓу поединци на краток и долг рок, во распон од 5.000 до 50.000.000 евра, на сите сериозни луѓе се во вистинска потреба, каматната стапка е 2% годишно. Давам заеми Финансиски, заем Недвижнини, заем за инвестиции, авто кредит, личен заем. Јас сум подготвен да ви дадам до 50.000.000 евра (евра) во период до 30 години со Т.А.Е.Е.Г. од 2% и во сите земји.
Mail: raimobruno00@gmail.com;

  Whatsapp: +22961165680
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: raimobruno00@gmail.com
Град: Демир Хисар
Телефон: +22961165680
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија