Изработка на 3D проект и мебел по нарачка
URL до огласот:
Промени Оглас
Цена: 0 eur.
приближно: 1 ден.
За огласот:
Број на огласот: 29591
Прегледи: 74
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 10.08.18 11:40h
Истекува на: 10.08.23 11:40h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Опис:
Мебел Дизајн МОДЕРНО Плус, изработува кујни, спални, детски, дневни, канцелариски мебел и друг вид на мебел по нарачка, со пропратен 3Д визуелен проект. БЕСПЛАТНО:
* идејно и проектно 3D решение * достава до Вашиот дом * Монтажа. ПРИ ИЗРАБОТКА НА ЦЕЛИОТ ПРОСТОР, СЛЕДУВА ПОПУСТ ОД 20%. ВРВЕН КВАЛИТЕТ, ПРЕПОЗНАТЛИВ СТИЛ, ПОВОЛНИ ЦЕНИ!!! Локација: ул. Сава Ковачевиќ бр.47 в лок. 4, нас. Кисела Вода (позади кулите Расадник, во новите згради), 078/224-393 info@dizajnmoderno-plus.com.mk
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: Александар
Град: Скопје
Телефон: 078/224-393
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија