Preveduvac germanski jazik 077 953 543
URL до огласот:
Тип на оглас:
Нудам
Цената е:
По Договор
Цена: 0 eur.
приближно: 1 ден.
За огласот:
Број на огласот: 29589
Прегледи: 65
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 09.08.18 22:12h
Истекува на: 09.08.23 22:12h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Можност на плаќање:
• Готовина
Опис:
Ovlasten sudski preveduvac od germanski jazik vrsi prevod od germanski na makedonski jazik.
Kontakt 077 953 543
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: Preveduvacki_uslugi
Телефон: 077953543
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија