Preveduvac angliski jazik 077 953 543
URL до огласот:
Тип на оглас:
Нудам
Цената е:
По Договор
Цена: 0 eur.
приближно: 1 ден.
За огласот:
Број на огласот: 29588
Прегледи: 44
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 09.08.18 22:10h
Истекува на: 09.08.23 22:11h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Можност на плаќање:
• Готовина
Опис:
Ovlasten sudski preveduvac od angliski jazik vrsi prevod od angliski na makedonski jazik.
Kontakt 077 953 543
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: Preveduvacki_uslugi
Телефон: 077953543
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија