Prodavam Dabovi Drva za ogrev najdobra cena
URL до огласот:
Промени Оглас
Тип на оглас:
Продавам
Цената е:
По Договор
Цена: 37 eur.
приближно: 2.250 ден.
За огласот:
Број на огласот: 29470
Прегледи: 363
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 31.07.18 18:04h
Истекува на: 31.07.23 18:04h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Можност на плаќање:
• Готовина
Опис:
Se prodavaat ogrevni drva dabovi ekstra klasa dostaveni na domasna adresa za celiot regionot vo Makedonija, imeme najpovolna cena kvalitetot e dokazan
Zoran 070 327-853
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: Zoran
Град: Прилеп
Телефон: 070327853
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија