Се продава
 
URL до огласот:
Промени Оглас
Цената е:
По Договор
Град:
Скопје
Тип на куќа:
Самостојна
Катови:
Приземје + Кат
Подрум:
Да
Површина (m2):
281 м2
Година на изградба:
1990
По Договор
За огласот:
Број на огласот: 29452
Прегледи: 95
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 26.07.18 00:55h
Истекува на: 26.07.23 00:53h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Опрема Недвижности:
• Имотен лист
• Паркинг
Опис:
Се продава куќа во Припор од 281 м2 со двор
Контакт:
Огласувач: Иванка
Град: Скопје
Телефон: 077 600 598

Огласи од иста категорија