продавам куќа
URL до огласот:
Промени Оглас
Град:
Гостивар
Цена: 80.000 eur.
приближно: 4.904.000 ден.
За огласот:
Број на огласот: 29368
Прегледи: 67
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 08.07.18 23:39h
Истекува на: 08.07.23 23:39h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Опис:
Се продава две третини од куќа.На убава локација во Гостивар.ПОВОЛНО!!!
Контакт:
Огласувач: Илче
Град: Скопје
Телефон: 076/499-222

Огласи од иста категорија