Плац во Булачани
Плац во Булачани      
URL до огласот:
Промени Оглас
Цената е:
По Договор
Град:
Скопје
Површина (m2):
1031
Цена: 10.000 eur.
приближно: 613.000 ден.
За огласот:
Број на огласот: 29166
Прегледи: 88
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 12.06.18 08:32h
Истекува на: 12.06.23 08:32h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Можност на плаќање:
• Готовина
Опис:
Плац во Булачани, 1031 м2, до пат лимена гаража, струја, вода до плацот.
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: Поповски Данило
Град: Скопје
Телефон: 00381118332175
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија