Вентилатор за прочистување на воздух
URL до огласот:
Цена: 250 eur.
приближно: 15.325 ден.
За огласот:
Број на огласот: 29024
Прегледи: 133
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 19.05.18 16:18h
Истекува на: 19.05.23 16:16h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Опис:
Се продава мотор Вентилатор за прочистување на воздух во затворени простории, исправен во добра состојба од германско производство контакт: ЗОРАН тел бр. 071 266 973
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: zdravko1980
Град: Берово
Телефон: 071 271 762
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија