Gradezno zemjiste vo naselba butel
URL до огласот:
Промени Оглас
Град:
Скопје
Површина (m2):
5000
Цена: 25 eur.
приближно: 1.533 ден.
За огласот:
Број на огласот: 28972
Прегледи: 304
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 16.05.18 14:15h
Истекува на: 16.05.23 14:15h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Можност на плаќање:
• Готовина
Опис:
Продавам градежно земјиште во Бутел со површина од 5000m2, со маркица за Старечки дом и рекреативен центар за стари лица, проектот е изработен и одобрен е идеен проект, поради тоа што фамилијарно се селиме во странство се продава по искличително поволна цена
Цена: 25 ЕУР

Ангелина 070252506
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: Angelina
Град: Скопје
Телефон: 070252506
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија