iPhone X 256GB Unlocked
URL до огласот:
Промени Оглас
Тип на оглас:
Продавам
Цената е:
Фиксна
Старост:
Нов
Цена: 550 eur.
приближно: 33.715 ден.
За огласот:
Број на огласот: 28895
Прегледи: 88
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 05.05.18 23:17h
Истекува на: 05.05.23 23:17h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Опции:
• 2G
• 3G
• 4G
• EDGE
• Games
• GPRS
• GPS
• Java
• Mp3
• Radio
• Stereo звучници
• USB
• WAP
• Wi-Fi
• Двојна Камера
• Камера
• Привезок
• Слушалки
• Футрола
Опис:
WhatSapp :+ 1-951-388-2605 OR Email:info4bestbuy@zoho.com / Annual Sales Promo(Buy 3 get 1 free).
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: Bintu
Град: Скопје
Телефон: + 1-951-388-2605
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија