продавам iPhone 6 16GB neverlock
URL до огласот:
Промени Оглас
Тип на оглас:
Продавам
Цената е:
Фиксна
Старост:
Половен
Цена: 163 eur.
приближно: 10.000 ден.
За огласот:
Број на огласот: 28724
Прегледи: 84
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 13.04.18 16:11h
Истекува на: 13.04.23 16:06h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Можност на плаќање:
• Готовина
Опции:
• 3G
• Bluetooth
• GPRS
• GPS
• Mp3
• USB
• Wi-Fi
Опис:
телефонот е во одлична состојба работи на сите картички.
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: Borche
Град: Охрид
Телефон: 078633362
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија