Стан на продажба
     
URL до огласот:
Цена: 83.000 eur.
приближно: 5.087.900 ден.
За огласот:
Број на огласот: 28699
Прегледи: 138
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 10.04.18 08:19h
Истекува на: 07.04.23 11:01h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Опис:
Стан на продажба, помеѓу City Moll и пазарчето Тафталиџе, на 2 кат, површина 70м2 + помошни површини 8м2 + подрум 9м2,2 соби + дневна, може и замена за 2 помали стана.
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: nidzo
Град: Скопје
Телефон: 070 310 890
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија