rabota vo stranstvo
URL до огласот:
Тип на оглас:
Барам
Цената е:
По Договор
Цена: 1 eur.
приближно: 61 ден.
За огласот:
Број на огласот: 28621
Прегледи: 124
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 27.03.18 13:53h
Истекува на: 27.03.23 13:55h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Можност на плаќање:
• Готовина
Опис:
Hitno se bara majstor za burek i beli peciva so rabotno iskustvo "Vegera"
Видео:
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: twins
Град: Прилеп
Телефон: 077713632
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија