Заемот и инвестициите нудат 3%
URL до огласот:
Тип на оглас:
Подарувам
Цена: 326.264 eur.
приближно: 20.000.000 ден.
За огласот:
Број на огласот: 28437
Прегледи: 98
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 14.03.18 05:49h
Истекува на: 14.03.23 05:49h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Можност на плаќање:
• Готовина
• Замена
• Кредит
Опис:
Дали ви треба итен заем за лична или деловна употреба? Ние обезбедуваме тој личен заем, имотен заем, деловен заем за секого и други потенцијални поединци, компании, агенции и организации кои соработуваат. Нашите заеми се движат од 2.000 до 20.000.000 времетраење од 1 до 30 години. Секоја заинтересирана страна треба да контактира со информациите подолу. Испратете ни e-mail: dazofirm@gmail.com
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: dazofirm
Телефон: 0632573383
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија