KEBINJA TETEKS TETOVO I VUTEKS VUKOVAR NOVI DUPLI I EDINACNI
   
URL до огласот:
Тип на оглас:
Нудам
Цената е:
По Договор
Цена: 16 eur.
приближно: 1.000 ден.
За огласот:
Број на огласот: 28269
Прегледи: 588
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 26.12.18 11:53h
Истекува на: 20.02.23 16:29h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Можност на плаќање:
• Готовина
Опис:
Mnogu povolno kebinja proizvod na Teteks Tetovo volneni i akrilik edinacni 800 i dupli 1000
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: Bile
Град: Скопје
Телефон: 075/670-374
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија