Лектор
     
URL до огласот:
Промени Оглас
Тип на оглас:
Нудам
Цената е:
По Договор
По Договор
За огласот:
Број на огласот: 28195
Прегледи: 81
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 07.02.18 16:31h
Истекува на: 07.02.23 16:26h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Опис:
Овластен лектор по македонски јазик (со положен испит за лектор), врши лекторирање и јазично уредување на секаков вид текстови и документи каде што се бара службена употреба на македонскиот стандарден јазик (текстови, книги, ТВ-презентации и содржини, семинарски и дипломски работи, магистерски или докторски трудови, медицински упатства, прирачници, брошури, законски прописи и акти, секаков вид списанија како и сите видови преводи). Цената е според договор во зависност од обемот на материјалот и рокот за којшто треба да се сработи.
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: Петре
Град: Скопје
Телефон: 075 688 249
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија
Цена: 979 eur.
Цена: 979 eur.
Цена: 7 eur.
Цена: По Договор
Цена: По Договор
Цена: 8 eur.
Цена: 33 eur.
Цена: По Договор
Цена: 33 eur.
Цена: По Договор