iphone 6
URL до огласот:
Цена: 163 eur.
приближно: 10.000 ден.
За огласот:
Број на огласот: 27994
Прегледи: 150
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 14.01.18 11:56h
Истекува на: 14.01.23 11:57h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Опис:
IPHONE 6-donesen od ch telefonot e vo dobra sostojba samo na edno mesto ne fajka tacot izgleda treba da mu se smeni ekranot .

ili ako ima nekoj da ponudi ekran
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: ibraimali
Град: Прилеп
Телефон: 075503769
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија