Регрутирање на инженери и техничари
URL до огласот:
Цена: 5 eur.
приближно: 307 ден.
За огласот:
Број на огласот: 27987
Прегледи: 142
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 30.11.99 00:00h
Истекува на: 13.01.23 19:07h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Опис:
Како дел од изградбата на голема локална индустриска структура за производство на храна, бараме техничари и инженери во следниве области
Градежништвото
Биохемија
Електрично инженерство
Електронски и електрична енергија.
Индустриска хемија.
Механичко производство
Индустриско одржување
Агрономија

Заинтересираните страни се молиме да ни ја испратат апликацијата (CV и диплома) со наведување на насловот на посакуваната позиција на адресата marija.officeworkg@gmail.com
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: maragodika
Телефон:
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија
Цена: 1000 eur.
Цена: 1631321 eur.
Цена: 5000 eur.
Цена: 3263 eur.
Цена: 2 eur.
Цена: По Договор
Цена: По Договор
Цена: По Договор
Цена: По Договор
Цена: 815661 eur.