Грчки јазик
URL до огласот:
Промени Оглас
Тип на оглас:
Нудам
Цената е:
По Договор
Цена: 0 eur.
приближно: 1 ден.
За огласот:
Број на огласот: 27913
Прегледи: 113
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 12.01.18 11:23h
Истекува на: 12.01.23 11:23h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Опис:
Грчки јазик- почетни курсеви за деца и возрасни.
Напредни курсеви и курсеви по конверзација.
Наменско учење за студенти,туристички агенции.....
Контакт:
Огласувач: Часови
Град: Скопје
Телефон: 071 544 587

Огласи од иста категорија