Француска пудлица мини (toy)
URL до огласот:
Промени Оглас
Тип на оглас:
Продавам
Цената е:
По Договор
По Договор
За огласот:
Број на огласот: 27912
Прегледи: 539
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 11.01.18 21:58h
Истекува на: 11.01.23 21:51h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Можност на плаќање:
• Готовина
Опис:
Се продава Француска мини пудлица машка бела, вакцинирана и прочистена. Родена е на 04.11.2017 премногу е мил и идеален за чување во домашни услови.
Контакт:
Огласувач: Игор
Град: Прилеп
Телефон: 078407569

Огласи од иста категорија